|
A TSUBAZO család kiváló késsorozat profiknak, melyet Seki Cityben, Gifu prefektúrában, Japán leghíresebb evőeszközgyártó területén gyártanak, és minden kést nemzedékről nemzedékre öröklődő, szakképzett kézművesek éleznek meg kézzel, ezáltal kiemelkedő minőségűek és tartósak.
Az erős és precíz konyhai kések különböző felhasználási célokra kaphatók.
A csomag tartalma:
1 db HH01/17.5 Santoku általános séfkés,
mely sokoldalúan használható Hocho (japán konyhai kés) halak, zöldségek, húsok stb. vágásához. A penge vékony és könnyű lapja még könnyebbé teszi a használatát.
1 db HH04/24 Sashimi halszeletelő kés.
A hosszú penge a nyers hal mellett mindenféle élelmiszer vékonyra szeletelésére is kiválóan alkalmas
Kiváló választás mindazoknak, akik minőségi és könnyen kezelhető, professzionális specifikációjú késeket keresnek. Mosogatógépben nem tisztítható! (DUE CIGNI)
|